Csirip csirip csicsereg… 2021

Egy egészen más fajta csicsergős bejegyzéssel készültem 2021-ben, azt is csak tavaszra, de mikor január közepén megjelent az első kép, akkor még csak az első két madárról, tudtam, hogy előbb utóbb megjelenik a minta is hozzá. Ez a madár trió: Natasha a galamb, Cyril a fakopáncs, és a még név nélküli búbos banka megérkezett tehát ezen a viharos, téli héten, nevük is Winter Birds, magukkal hozták az orosz hideget, de rettentően cukorfalat mind a három.

Minta itt: Natura Crochet és Granny Crochet madárkái. A héten még 30% kedvezménnyel kapható.

A városi galamboknak nincs túl jó hírük, viszont kevesen tudják talán róluk, -például én- hogy a kevés faj közül az egyik, akik felismerik magukat a tükörben, roppant tiszta állatok, és kitűnően navigálnak. Posta galambok ugye.

Cyril a fakopáncs élete sem lehet egyszerű, biztos mindenki feltette már magában a kérdést, hogy csinálják, hogy nem fájdul meg a fejük a sok kopácsolástól. Erős koponyájuknak köszönhető mindez, ki van ez találva. Egyébként az orrlyukuk belül szőrös, ami megszűri a port, amit a kopácsolás során belélegeznének. Még egy csillag a teremtőnek.

Ketten is jól mutatnak.

ahogy ülök az ágon, egy szép hosszú ágon, föl-he-he-he, le-he-he-he, mivel egy szellő hintáztatja az ágat…

Egy kis zenei aláfestésnek, stílusosan “Arrival of the birds”.

Csoportkép! Akinek van Instagram oldala, kövesse mindkét hölgyet, megéri. Natura Crochet és Granny Crochet Hook. A búbos banka maradt utoljára, megmutatom, ha készen lesz.

Ha tetszett a bejegyzés és van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut, ünnepek közeledtével, sok jó ötlettel várok mindenkit.

Tavasszal találkozunk!


2 gondolat “Csirip csirip csicsereg… 2021” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s