R贸ka, rege, r贸ka…馃

We枚r枚s S谩ndor: Reg茅l艖

H谩rom g枚rbe leg茅nyke, r贸ka rege r贸ka,
Toj谩st lopott eb茅dre, r贸ka rege r贸ka,
Lett bel艖le r谩ntotta, r贸ka rege r贸ka,
A kutya ler谩ntotta, r贸ka rege r贸ka.

Egyik szidta gazd谩j谩t, r贸ka rege r贸ka,
M谩sik meg a fajt谩j谩t, r贸ka rege r贸ka,
Harmadik az 眉kapj谩t, r贸ka rege r贸ka,
Hozz谩v谩gta kalapj谩t, r贸ka rege r贸ka.

Indie Fixx

Az 艖sz m茅g k茅sik, kellemes indi谩n ny谩rban id艖zhet眉nk, de ha ti is annyira szeretitek az 艖szt mint 茅n, annak minden gy眉m枚lcs茅vel, sz铆n茅vel, illat谩val, akkor szeretni fogj谩tok ezt a bejegyz茅st is. Ugyan nagyon lassan k茅sz眉lt, nem t煤l r枚vid lelki 茅s “alkot贸i” v谩ls谩g ut谩n, de nagyon v谩rtam m谩r az 艖szt, m茅g ha sok vegyes 茅rzelemmel teli is, ez az id艖szak.

A fenti r贸k谩s k茅pet, tavaly tal谩ltam 茅s az贸ta 艖rizgetem, 茅s gy疟jt枚gettem k枚r茅 a mondanival贸t. K茅ts茅gtelen眉l minden 茅vszakban jelen van, de valahogy 艖sszel, m茅gis t枚bb r贸k谩val tal谩lkozhatunk. Tudom, hogy a rossz PR ellen茅re, nagyon sokan rajonganak ez茅rt a v枚r枚s bund谩s茅rt, azt hiszem ezt nagyban Fekete Istv谩nnak k枚sz枚nhetj眉k, gener谩ci贸k kedvence lett a Vuk. K茅zm疟ves 枚tleteket hoztam m谩ra teh谩t, kis 茅s nagy r贸ka t茅mak枚rben.

El艖sz枚r is k枚vetkezzen, ez a kis horgolt v枚r枚s. Petit Bonnet oldal谩n l谩ttam meg el艖sz枚r, de nem a saj谩t mint谩ja, viszont csod谩s dolgokat horgol, 茅rdemes k枚vetni.

Sok sok r贸k谩s minta el茅rhet艖, de nekem ez tetszett meg el艖sz枚r, Nerdy Knitternek k枚sz枚nhetj眉k ezt a kis bund谩st, r谩ad谩sul a minta 300 forint alatt van.

脡n kisebbre sz谩m铆tottam, b谩r n茅melyik k茅pen ink谩bb m贸kus mint r贸ka, de j贸 lesz. A tenyeremben b艖ven elf茅r.

L谩bat csak kett艖t kapott, mert kb. nem l谩tszik.

Ez alatt a k茅t link alatt, ingyenesen let枚lthet艖 mint谩kat tal谩ltok. Az egyik Elisa Crochet blogja, a m谩sik Annemarie’s Haakblogja ahol t茅nyleg sz谩mos horgolm谩ny v谩r titeket.

Annemarie’s Haakblogja

Katja– m茅g a szeme se 谩ll j贸l- 艖szi r贸k谩ja unalom疟z艖nek is megteszi.

Cicade

T疟vel is lehet r贸k谩t fogni, m茅g hozz谩 egy csal谩dot.

Zozobubu

Ez a nemezelt indi谩n r贸kafi is nagy kedvenc volt, egy eg茅sz bejegyz茅sben csak hasonl贸 cukis谩gokat tal谩ltok m茅g 2018-b贸l 茅s 2019-b艖l.

Filc fronton is j贸 a helyzet, Lia Griffith minden 茅vben el艖rukkol egy 艖szi filc枚tlettel, a Mollie Makes oldalon pedig, megtal谩lhat贸 az ingyenes verzi贸ja ezeknek a kar谩csonyi r贸k谩knak, 艖szies铆tve. Plusz, egy szint茅n ingyenes keresztszemes r贸ka minta is let枚lthet艖.

Jenny Blair Kits
Lia Griffith 茅s m茅g t枚bb itt.

Elisa Crochet Rudyja,r贸k谩ja is meg茅r egy pr贸b谩lkoz谩st. A minta az oldal谩n 茅rhet艖 el.

Ez pedig egyszer疟s茅g茅ben leny疟g枚z艖.

Fraeullein Jasmin

Ha tov谩bbi 艖szi dekor谩ci贸t keresn茅tek, n茅mi 铆zel铆t艖 az elm煤lt 茅vek anyagaib贸l, linkekkel, k茅pekkel, le铆r谩sokkal 茅s sok sok szeretettel. Filc, nemez, horgolt, vagy 茅ppen saj谩t k茅sz铆t茅s疟 alkot谩sok 眉nnep 茅s h茅tk枚znapokra.

Ha tetszett a bejegyz茅s 茅s van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreat铆v 脺nnepnapok n茅ven fut, 眉nnepek k枚zeledt茅vel, sok j贸 枚tlettel v谩rok mindenkit.

Az Instagram oldalam itt k枚vethetitek.


V茅lem茅ny, hozz谩sz贸l谩s?

Adatok megad谩sa vagy bejelentkez茅s valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozz谩sz贸lhat a WordPress.com felhaszn谩l贸i fi贸k haszn谩lat谩val. Kil茅p茅s /  M贸dos铆t谩s )

Facebook k茅p

Hozz谩sz贸lhat a Facebook felhaszn谩l贸i fi贸k haszn谩lat谩val. Kil茅p茅s /  M贸dos铆t谩s )

Kapcsol贸d谩s: %s