Decemberi naptárak és hátterek 2020

Január elöl jár, Február a nyomán, Március szántóvető, Április neveltető, Május szépen zöldellő, Június nevelő, Július érlelő, Augusztus csépelő, Szeptember gyümölcshozó, Október borozó, November télelő, December pihenő.

Bomo Art

Normális esetben, ez a hónap lenne, az önfeledt kikapcsolódás, pihenés, családi összejövetelek ideje, ma, aki nyugodt szívvel gondol ezekre, vagy őrült vagy hazudik. Reméljük 2021, sokkal több kiszámíthatóságot tartogat, a bánat helyébe a csendes megnyugvás költözik. Egy cseppnyi örömet remélem hoz majd ez a bejegyzés, vigyázzatok magatokra és egymásra, kellemes adventi időszakot mindenkinek!

1. Pineconedream 2. Oh So lovely 3. Sarah Hearts * 4. Sarah Hearts * 5. Pathlove 6. Think Make Share

7. Ohh deer 8. Eve Sand 9. May we fly * 10. Rae Ritchie 11. Teaching Superpower 12. Storiesofa

*Javaslom a hírlevélre való feliratkozást, mert így közvetlenül letölthetők nagyon egyedi tartalmak, és a postaládába érkezik az üzenet minden hónapban.

Ha tetszett a bejegyzés és van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut, ünnepek közeledtével, sok jó ötlettel várok mindenkit.

Köszönöm az egész éves figyelmet, nagyon Boldog Békés, Örömben, Egészségben gazdag Ünnepnapokat kívánok minden Kedves Olvasómnak!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s