Karácsony előtti éjjelen…🎄

“A karácsony előtti éjjelen, mikor az egész ház elpihen Nem moccan még egy egér sem.” (Clement Clarke Moore)

Az én kisegerem viszont, most előbújt. Az elmúlt évben, Ricorumi Crochet Along 12 hete alatt született, természetesen ebben az évben is megjelentek már az első ingyenes minták, erről egy kicsit lentebb.

Nem tudom elképzeli a karácsonyt mese nélkül, és mióta volt szerencsém élőben is megnézni a Diótörőt, mindenkinek terápiára felírnám, minden benne van, amiről az élet és a karácsony szól. Egy fantasztikus mesevilág, jó és rossz örök küzdelme, gyerekkor naivitása, álmodozásai, szépség, jóság és ezek ellentétei. Megható és lenyűgöző volt egyszerre, sajnos most hiába is ajánlanám, talán majd jövőre már, lehet újrázni. Addig marad a horgolás.

Ezzel szépen harmonizál az idei Crochet Along melynek első mintája ez a Diótörő figura, nem gondoltam, hogy elsőként jön majd ki, de íme már elérhető számos egyébbel együtt. Korlátozott ideig elérhetőek, így tessék gyorsan menteni őket, aki szeretné a tavalyi egérke mintáját, jöjjön ide, itt megtalálja.

Ricorumi

Megmondom őszintén, készültem mással is karácsonyra, de az élet ezt felülírta, talán majd jövőre megmutatom, akkor lesz kedvem újra színekhez, ennek megfelelően az advent is egyszerűbb lesz.

Akinek viszont van kedve és szereti a filc dekorációt, ne hagyja ki ezeket a szépséges katonákat. Sajnos nem ingyenes a minta, de a kreatívabbaknak ez nem jelenthet gondot.

Betz White

Még egy Diőtörő család.

Felt Family

Csipkebogyó katonája minden évben nagy kedvencem.

Csipkebogyó

Papírból is készíthető, és az angoloknál oly népszerű “karácsonyi szaloncukor” mintájára, megtölthetőek sok sok apró meglepivel.

Hobby Craft

Gyerekekkel festhettek is, diótörő bábút itt találtam, de biztos van sok hobbi boltban még.

Think Make Share

Ha pedig kisegerekkel kezdtük, velük is fejezem be, nem is akármilyenekkel, Nuvolina Handmade minden mennyiségben.

Nuvolina Handmade

Még egy filc kiadás.

Apró dolgok

Karácsony témában sem áll olyan rosszul a blog, nézzétek meg ezeket itt ni:

Ha tetszett a bejegyzés és van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut, karácsony és egyéb ünnepek közeledtével, sok jó ötlettel várok mindenkit.

Nyugodt, meghitt adventi készülődést kívánok!

Sostrene Greene


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s