Gomba álmok🍄II. rész

A múlt héten horgolni való gombákat hoztam, most a kötni valók következnek, kiegészülve némi egyéb megoldással is. Minden kép alatt megtalálható a link és ott a minta. Ahol egy kicsit nehézkesebb, ott jeleztem, és a Kreatív Ünnepnapok csoportban is elérhetőek.

Nézzétek ezeket a csinos pöttyös, színes gombácskákat, gondoljatok a közelgő karácsonyra és már kezdődhet is a munka. Minta a kép alatti link alatt vagy a csoportban.

This image has an empty alt attribute; its file name is mushrooms_2-26-15_012_medium2.jpg
Merrin Curley

Képzeljétek, ezt a két gombát egy 30-as német fiú kötötte, szerintem maximalista, mert csak 100%-os mintát enged ki a kezéből. Mindig meglep mikor egy férfi horgol vagy köt, de félre az előítéletekkel, a kézimunka mindenkinek örömforrás, nemtől függetlenül. Ez a minta, egy feliratkozás után érhető el, akinek ez gondot jelent, jöjjön a Kreatív Ünnepnapok csoportba és segítünk.

Nimble Needles

Nekem ez a gomba a kedvencem tőle, a mintája már elérhető. Annyira szép mind a kettő, el kell kezdenem kötni is.

Nimble Needles

Ő pedig még most készül…

Ez a verzió, óriási sikert aratott a csoportban, mert bárki meg tudja varrni, nem kell hozzá varrógép sem. Fázisfotókkal és mintával kitűnő hétvégi kikapcsolódás.

Darya Levina

Ez is hasonló mint a fenti, talán az egy picit ízesebb.

This image has an empty alt attribute; its file name is mushrooms20-1.jpg
Vechernie Posidelki

7 nyelven letölthetőek ezek a gomba különlegességek, le a kalappal, annak aki egy ilyen minőségű munkát, ingyen tesz közzé.

Ottobre Design

Ez a filc verzió a kis kakukk tojás, de én évek óta imádom, mert ez is az a kategória mint a fenti, nem kell hozzá különösebb varró tudás, a végeredmény pedig egy szépséges, ünnepi dísz. Fázisképekkel!

Monsters Circus

Lemonstale gyönyörű gombájával zárom a sort.

Lemonstale

Még egy testet öltött gombaság.

Happy Lab Toys

Ha további őszi dekorációt keresnétek, némi ízelítő az elmúlt évek anyagaiból, linkekkel, képekkel, leírásokkal és sok sok szeretettel. Filc, nemez, horgolt, vagy éppen saját készítésű alkotások ünnep és hétköznapokra.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s