Ha itt a nyár…🐟

Ha itt a nyár, ugye komám, indul a horgász szezon. Az elmúlt hónapok rendkívüli mértékben átalakították a hétköznapokat, és minden kétség nélkül, a nyár sem lesz már ugyan olyan, mint amit, eddig megszokhattunk. Tudom, még csak június eleje van, de az időjárás sincs velünk, nem lepődnék meg, ha ezt is befolyásoltuk volna, az elmúlt hónapok leállásával.

Éppen ezért gondoltam, hogy jó ötlet lenne a nyarat, egy vidám halas bejegyzéssel kezdeni. Ha nyár, akkor víz, ha víz akkor Balaton vagy tengerpart. Ezt a csupaszív kis halat horgásztam össze tehát, most éppen a You Tube-ról, a minta hozzá, itt található.

Nagyon megtetszett a forma, a színeket pedig szabadon lehet összeválogatni. Én uszonyok nélkül jobban kedvelem őket, és bár szemnek is több féle verzió elképzelhető, most ezt a műanyag szemeket próbáltam ki.

Egy másik típust is találtam, nekem olyan kis Szenillás, már ha a Némó nyomában mond valamit, nincs nagy bőség ingyenes és jó mintákból, az alábbi sem az igazi, a farok rész és az uszonyok bizony, nem működtek teljesen jól. De a rutinos horgolók, gyorsan tudnak alkalmazkodni, és változtatnak a mintán, ott ahol kell. Olyan kis csókos szája lett így, ami az aranyhalat illeti, őt még keresem. 🐠🐡

Egy igen figyelemre méltó horgásznivaló, fekete öveseknek, Natura Crochet-tól. Hihetetlen energikus színeket használnak bármit is készítsenek, ezek az orosz lányok. Roppant kifejezés gazdag, élethű és nagyon cukker ölelnivalókat találtok a link alatt. A második sorban található kis halak mintája ingyenesen elérhető itt.

Tavalyi darab, de nagyon szerettem ezeket is varrogatni, filc verzió halakra.

A végére pedig egy igazi upcycling darab, vagyis nem éppen a funkciója szerint hasznosítjuk a dolgot, de ettől még izgalmasabb. Egy régi atlasz kelt új életre, most éppen halak formájában. Egy képkeretbe került és a nappali, nyári tengert idéző éke lett.

Ha tetszett a bejegyzés és van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut, ünnepek közeledtével, sok jó ötlettel várok mindenkit.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s