Hearts 馃挆 and flowers 馃拹

Ha meggondolom, hogy csak egy r枚vid
Percig teljes mind, ami n艖 s vir谩gzik,
S e roppant sz铆npad csak olyat mutat,
Amit titkos csillag-parancs ir谩ny铆t;

(Shakespeare, XV. Szonett)

A fenti sorokat, a vil谩g egyik, legnagyobb szerelmes vers茅t jegyz艖 铆r贸 贸ri谩s vetette pap铆rra, a c铆m pedig, egy igen kedvelt k枚nyvb艖l sz谩rmazik, b谩r ott, a sz眉rke volt a hangad贸, ma itt, Valentin-nak h谩la, gondoltam, a r贸zsasz铆n茅 legyen. A kontraszt, a k茅t 铆r贸 k枚z枚tt, nem is lehetne nagyobb, ma azonban, nem az ellent茅teket szeretn茅m kiemelni, hanem ami 枚sszek枚t minket, 铆gy teh谩t, k茅t olyan dolgot kerestem, ami mindenkinek mond valamit, f眉ggetlen眉l napt贸l, h贸napt贸l, alkalomt贸l: a vir谩g 茅s mell茅 egy sz铆v. Mai rohan贸, stresszes vil谩gunkban, kellenek az 眉nnepnapok, m茅g ha, ez is nem is felt茅tlen, a mi茅nk 茅s igen, kommersz. Az 眉zenet egyszer疟, legy眉nk, ebben a h贸napban is jobbak, figyelmesebbek, kedvesebbek egym谩shoz, magunkhoz.

20200209_142251

N茅zz眉k a kreat铆v oldal谩t a h贸napnak!

A m煤lt 茅vben, ezzel a kis kr贸kusszal v谩rtam a tavaszt 茅s mell茅 egy t谩ny茅r szeretettel, eggyel kor谩bban pedig, ezzel a k枚t枚tt sz铆vvel.

A m煤lt 茅vben felfedezett, horgol谩snak h谩la, ezek k茅sz眉ltek, a sz铆vek 茅s a vir谩g Annie Design Crochet– nak k枚sz枚nhet艖. Csod谩s vir谩g 茅s ingyenesen let枚lthet艖 mint谩it, aj谩nlom mindenki figyelm茅be.

20200209_1421150

A sz铆vek mint谩ja, itt tal谩lhat贸.

Profi horgol贸knak 15 perces m疟velet, 茅n elpiszmogtam az茅rt vele. Kisebb t疟vel 茅s v茅konyabb fonalb贸l k茅sz铆tettem, elt茅rve 铆gy az eredeti “recept艖l”.

20200209_141944

Az egyik sz铆vet pedig, m谩r oda is adtam valakinek, 枚r枚kre.

20200209_141827

A vir谩g茅, pedig itt. A k枚zelg艖 tavasz kedves kieg茅sz铆t艖je lehet. Koszor煤ra, kit疟z艖nek, keretbe is sz铆vesen tenn茅m.

20200209_142020

A csod谩s backdrop, h谩tt茅r, Schall Eszter elb疟v枚l艖 keze munk谩ja, Rem茅nymadarak n茅ven fut, 茅s hamarosan megtal谩lja 煤j hely茅t, a lak谩sunk valamely pontj谩n. Eszter t枚bbek k枚z枚tt, k枚nyveket illusztr谩l, 茅kszereket 茅s design t谩rgyakat tervez 茅s rajzol. Rajong谩som hat谩rtalan!

Tov谩bbi, praktikus “meglepet茅s” lehet, ez a filc k枚nyvjelz艖 k茅szlet. Annyira sz茅pen 枚sszerakta ez a sv谩jci blogger, hogy kedvem lenne, ezt is mindj谩rt elk茅sz铆teni, az a kis m茅hecske pedig, hab a tort谩n. F谩zisk茅pekkel 茅s le铆r谩ssal, Schaerestei papier oldal谩n 茅rhet艖 el.

0_valentines_buchzeichen_titel
Schaerestei papier

Ha valaki, csak egy k茅ppel oldan谩 meg, a Valentin napot, ezek a szerethet艖, let枚lthet艖 napt谩rak 茅s h谩tterek, garant谩ltan 枚r枚met okoznak majd b谩rkinek.

Craftberry bush

Ha pedig tavasz, akkor egy igen cukker inspir谩ci贸, lelkes gyerekekkel pedig, h茅tv茅gi k茅zm疟ves program is lehet ak谩r, Csipkebogy贸 Vir谩gt眉nd茅rei. Teljesen leny疟g枚ztek! Eszm茅letlen眉l 枚tletes, egyszer疟, tavaszv谩r贸 dekor谩ci贸ja lesz, b谩rmely otthonnak.

t眉nd茅rek2

Ha tetszett a bejegyz茅s 茅s van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreat铆v 脺nnepnapok n茅ven fut, 眉nnepek k枚zeledt茅vel, sok j贸 枚tlettel v谩rok mindenkit.

Mosolyg贸s, meghitt febru谩rt k铆v谩nok!


V茅lem茅ny, hozz谩sz贸l谩s?

Adatok megad谩sa vagy bejelentkez茅s valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozz谩sz贸lhat a WordPress.com felhaszn谩l贸i fi贸k haszn谩lat谩val. Kil茅p茅s /  M贸dos铆t谩s )

Twitter k茅p

Hozz谩sz贸lhat a Twitter felhaszn谩l贸i fi贸k haszn谩lat谩val. Kil茅p茅s /  M贸dos铆t谩s )

Facebook k茅p

Hozz谩sz贸lhat a Facebook felhaszn谩l贸i fi贸k haszn谩lat谩val. Kil茅p茅s /  M贸dos铆t谩s )

Kapcsol贸d谩s: %s