Virágok keretben 2018

Az elmúlt nyáron, visszarepültem gyerekkoromba és elkezdtem virágot szárítani. A legegyszerűbb szárítós módszert választottam és vártam (sajnos nem szabad őket nézegetni, vajon milyenek már, pedig…)  itt elolvashatjátok a fontosabb tudnivalókat és mi a siker titka. Érdemes rászánni azt a pár percet, mert ugyan apró dolgoknak tűnnek, de nagyon fontosak a végeredmény szempontjából.

20180404_151256
Megmondom őszintén, nagyon vártam az őszt, hogy megnézzem, hogyan is sikerült a projekt. Elképesztően boldog voltam az eredmény láttán. Ugyan fény híján nem fotóztam és készítettem belőlük semmit akkor, de most, hogy itt a jó idő,  elérkezett a pillanat, hogy ismét felhívjam mindenki figyelmét, hogy szárítson virágokat a nyáron. Mai eszemmel már tudom, mindenféle virág, még búza is, levél is, szirmok is jöhetnek. Ezekért.

20180404_152727
20180404_153649
20180404_154000

A képkeret, nagyon retró tudom, de én most “nagyon” ilyen időszakomat élem. Természetesen, rakhatunk bele régi képeket is, a virágok után nyilván ezek foglalják majd el. Ha ilyen pont nincs otthon vagy ez nem tetszik, használjatok hagyományos képkeretet, barnát, fehéret, amilyen csak tetszik.

Kellemes anyag gyűjtést kívánok!

Folyt.köv.

Ha van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut és sok jó ötlettel várok mindenkit.

Kreatív napokat kívánok mindenkinek!


3 gondolat “Virágok keretben 2018” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s