Adventi koszorú 2019 🎄

Három hét múlva eljön, az első adventi hétvége, amikor előkerülnek a szebbnél szebb adventi koszorúk. Ebben az évben, a gyertyákra teszem a hangsúlyt, melyeket még bőven beszerezhetünk a nagy napig.

Ezt a mézeskalács emberkét, egy virágosnál vettem, hihetetlen minőségű és mennyiségű figurás gyertya van a piacon, és nagyon nagy kár, hogy nem kaptak eddig nagyobb teret. Az internettel persze minden elérhető, de a hobby boltok ilyen szempontból, óriási lemaradásban vannak. Nem reklámozok senkit, de ha a keresőbe beütitek, egy helyet dob ki, ahol gyöngyszemek kaphatók. Nem olcsó, tudom, de, vettem én már olyan olcsó gyertyát, csak a színe miatt, ami az első gyújtás után, félig leégett, nem túlzok!

1573332664238

Tavaly, rengeteg karácsonyi dobozt láttam, nagyon tetszett, ez az élmény az alapja, ennek a saját kézzel készült alapnak. A Praktikerben vettem, vékony fa hobbi lécet, bevizeztem, így tudtam hajlítani, összeragasztottam, lett egy nagy és egy kis kerek formám, “kitömtem” a köztes helyett papírral, bár akinek van türelme, további aprításhoz, én az oázisnak használt tűzőhabbal tömném legközelebb, az stabilabb.

A lécet ragasztás előtt, egy Gomboldás filcbe csomagoltam. A koszorú peremét pedig, karácsonyi termésekkel, fenyővel fejeztem be. A  végeredmény.

Aki járt már a blogon, találkozhatott már, számos alternatív verzióval. A mai napig, ez a legnagyobb kedvencem. A helyes kis őzike, mert rengetegen kérdeztétek, játékboltban kapható.

20171111_113040

A tavalyi volt, az első kötött gyertya, amivel próbálkoztam.

20181202_133946

Kék és szürke advent.

0716f3ebdf4c61a2c2b1fdbabcdc5ec9
Pinterest

Nem tudom, hányszor megkaptam már, hogy a fentiek nem adventi koszorúk, és nem tisztelem a hagyományt!

Aki így gondolja, ne haragudjon, de csak mosolyogni tudok, ha nem tisztelném, nem lenne ez a poszt sem, és az a rengeteg energia, idő amit ezekbe beletettem. Az én ünnepem, viszont más, mint a hagyományos, ez igaz.

Hagyományos is készült egyszer, és számos egyéb mellé.

dsc_0012

Mivel a Pinterestes album, a poszt legalján elérhető, ezért csak 3 újdonságot hoztam.

Nekem ezek tetszettek 2019 őszén.

Őzikék.

Adventskranz-10-von-20
Lady Stil

Virágos koszorúk télen. Láttam már orchideával is.

401d3461f5a8f5c1dfe974d1a7bf87f6.jpg
Monsters circus

A mániám, hobbim, néha kikapcsol, néha megőrít a horgolás, tavaly ilyenkor, még azt sem tudtam mi az. Azt viszom tudom, hogy egy ilyet, bármikor az ünnepi asztalra tennék.

Thumbnail_ml
Renirumi

Ha karácsonyra, télre kerestek valamilyen inspirációt, asztalra, ablakba, fára, ajándéknak, rengeteg bejegyzés és ötlet vár itt rátok, klikkeljetek a sorra és már jönnek is!

Ha tetszett a bejegyzés és van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut, karácsony és egyéb ünnepek közeledtével, sok jó ötlettel várok mindenkit.

Hagyományos adventik:

Rendhagyóak:

Kreatív készülődést adventre!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s