Ősz szakáll…🧙‍♂️🧙‍♀️

Manók, törpök, gnómok sosem voltak részei, a karácsonyi ünnepi készülődésemnek, legalábbis idáig. Rengeteg csoportban láttam őket, kicsit értetlenkedtem is rajtuk. Azonban lassan, a szívemhez nőttek, azt nem állítom, hogy megszerettem őket, de valami elkezdődött, de meséljenek inkább a képek!

a20
Crafts unleashed

Ezt az őszi változatot -soha nem is láttam hasonlót-, egyenesen imádom, gyapjúból és gyapjúfilcből készült, a linkre kattintva, képekkel szemléltetve, 15 perc alatt kész. Ami nálam, felrakta az i-re a pontot, azok az őszi díszek a sipkán. Néha, pont ezek az apróságok azok, amik más dimenzióba emelnek, egy átlagosnak látszó darabot.

A Crafts Unleashed oldalon, sok sok őszi inspirációt találtok még. Koszorútól, a gyertyáig, a színes levelektől a halloweeni dekorációig, tököktől a horgolt szépségekig, igazi kincseskamra.

Jó nézelődést!

Natura crochet triója igazi karácsonyi ajándék lehet magunknak és manó rajóngóknak egyaránt.

Meow Amigurumi készítette ezt a skandináv manót, ingyenes mintája itt érhető el.

A szívem másik csücske, éppen a horgolás. Ezt a figurát, a svéd hölgy, Mikulás figurának hívja, hiába Svédországban még nem jártam, de ha ott, ilyen a Mikulás, remek, máris imádom! Ő is, természetesen felkerült a karácsonyi listámra, szuper skandináv dekoráció és inspiráció egy személyben. Már csak le kell fordítanom a mintát. Hozzátenném gyorsan, nálam még javában CSAK ősz van, de mindig belebotlik az ember, valami szépségbe, ami már beindítja a fantáziáját és kezdetét veszi a “majd olyan jó lesz ez karácsonyra” című véget nem érő történet.

20181207_114417.jpg
Steen i stugans

A szívem harmadik csücske pedig, mindig repes, ha nemezelésről van szó. Ha rápillantotok a képre, azt hiszem világossá válik, rajongásom alapja. Itt is az apró, kis kidolgozott részletek azok, amik végtelenül cukivá teszik, az egész dekorációt.

53340234_2329780430386517_6171866213350637568_n

Karácsonyra, Mikulásra, kis és nagy gyerekeknek ajándékba, meglepinek, sok sok örömet és mosolyt csal majd az arcokra! Igazi türelemjáték néha a nemezés, de nem lehetetlen feladat.

PhotoGrid_1509217251901-1000x1000
How she felt

Az Etsy elérhető ez az őszi verzió. Inspirációnak ő is kiváló.

Nagyon egyszerű manók készíthetők, a Hobby Lobby oldalon található képek alapján. Csak a hozzávalókat kell beszereznie és kezdődhet a ragasztgatás. A oldal tele van hasonló ötletekkel.

Őszintén, kicsit elvesztem, melyikhez is fogjak hozzá! Mind annyira édes!

Ha tetszett a bejegyzés és van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut, ősz és egyéb ünnepek közeledtével, sok jó ötlettel várok mindenkit.

A link alatt, pedig minden ami ősz, levelek, filcek, koszorúk, horgolt, nemezelt őszi inspirációk sisere hada vár rátok!

Vidám, napsütéses, mosolygós, kreatív őszi napokat kívánok és köszönöm, hogy itt vagytok! Cickafark a képen, mert most ő az örök!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s