Ősz szakáll…🧙‍♂️🧙‍♀️

Manók, törpök, gnómok sosem voltak részei, a karácsonyi ünnepi készülődésemnek, legalábbis idáig. Rengeteg csoportban láttam őket, kicsit értetlenkedtem is rajtuk. Azonban lassan, a szívemhez nőttek, azt nem állítom, hogy megszerettem őket, de valami elkezdődött, de meséljenek inkább a képek!

a20
Crafts unleashed

Ezt az őszi változatot -soha nem is láttam hasonlót-, egyenesen imádom, gyapjúból és gyapjúfilcből készült, a linkre kattintva, képekkel szemléltetve, 15 perc alatt kész. Ami nálam, felrakta az i-re a pontot, azok az őszi díszek a sipkán. Néha, pont ezek az apróságok azok, amik más dimenzióba emelnek, egy átlagosnak látszó darabot.

A Crafts Unleashed oldalon, sok sok őszi inspirációt találtok még. Koszorútól, a gyertyáig, a színes levelektől a halloweeni dekorációig, tököktől a horgolt szépségekig, igazi kincseskamra.

Jó nézelődést!

Natura crochet triója igazi karácsonyi ajándék lehet magunknak és manó rajongóknak egyaránt.

Még egy kis karácsonyi inspiráció.

Simply Crochet Mag

Meow Amigurumi készítette ezt a skandináv manót, ingyenes mintája itt érhető el.

A szívem másik csücske, éppen a horgolás. Ezt a figurát, a svéd hölgy, Mikulás figurának hívja, hiába Svédországban még nem jártam, de ha ott, ilyen a Mikulás, remek, máris imádom! Ő is, természetesen felkerült a karácsonyi listámra, szuper skandináv dekoráció és inspiráció egy személyben. Már csak le kell fordítanom a mintát. Hozzátenném gyorsan, nálam még javában CSAK ősz van, de mindig belebotlik az ember, valami szépségbe, ami már beindítja a fantáziáját és kezdetét veszi a “majd olyan jó lesz ez karácsonyra” című véget nem érő történet.

20181207_114417.jpg
Steen i stugans

A szívem harmadik csücske pedig, mindig repes, ha nemezelésről van szó. Ha rápillantotok a képre, azt hiszem világossá válik, rajongásom alapja. Itt is az apró, kis kidolgozott részletek azok, amik végtelenül cukivá teszik, az egész dekorációt.

53340234_2329780430386517_6171866213350637568_n

Karácsonyra, Mikulásra, kis és nagy gyerekeknek ajándékba, meglepinek, sok sok örömet és mosolyt csal majd az arcokra! Igazi türelemjáték néha a nemezés, de nem lehetetlen feladat.

PhotoGrid_1509217251901-1000x1000
How she felt

Az Etsy elérhető ez az őszi verzió. Inspirációnak ő is kiváló.

Nagyon egyszerű manók készíthetők, a Hobby Lobby oldalon található képek alapján. Csak a hozzávalókat kell beszereznie és kezdődhet a ragasztgatás. A oldal tele van hasonló ötletekkel.

Őszintén, kicsit elvesztem, melyikhez is fogjak hozzá! Mind annyira édes!

Ha tetszett a bejegyzés és van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut, ősz és egyéb ünnepek közeledtével, sok jó ötlettel várok mindenkit.

A link alatt, pedig minden ami ősz, levelek, filcek, koszorúk, horgolt, nemezelt őszi inspirációk sisere hada vár rátok!

Vidám, napsütéses, mosolygós, kreatív őszi napokat kívánok és köszönöm, hogy itt vagytok!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s