Szárított virág 🌾2019

Az elmúlt két évben már született hasonló szárított virágos bejegyzés, az első arról, hogyan is szárítsunk, néhány igen praktikus és fontos ötlet, a második pedig, már az eredményről, szólt inkább. Ma is egy ilyen következik.

20190205_171147

Szeretném hangsúlyozni, hogy a két bejegyzés, nem azért született, hogy kimenjünk a mezőre és leszedjük a védett virágokat, én ennél többet feltételeztem, minden kedves Olvasómról. Ezt, azért is hangsúlyozom, mert korábban, az a vád ért, hogy arra bíztatok mindenkit, hogy jól kimenjen és szedjen fűt-fát. Nem erről van szó! Akinek virágoskertje van, vagy nevel virágot, megtisztel mindenkit azzal, hogy azokból szárít!

20190207_185810

Az idei projekt, ez a gyertya lett. Egy hagyományos fehér gyertyára, ragasztottam fel a virágszirmokat. Idővel fakul, de még mindig nagyon szép. Egyszerű ötlet, mindenkinek ajánlom!

Engem még mindig elbűvöl, bármit szárítok is.

20190214_105416

További gyertyás ötletek. Van otthon sok rózsa, készítsetek belőle, ilyen gyertyát. Hagulatos eleme lesz az őszi, hideg, esős estéknek.

diy-terrarium-candles-hero-shot_small
Popshop America

Mintha most szedték volna, frissen.

handmade-pressed-fol.1
Hometalk

Nem csak gyertyába, de díszítésnek is jó lehet. Pfefferminzgrün, a nyári utazások elmaradhatatlan kellékét, egy böröndöt dob fel vele, másrészt pedig igen hasznos és ízléses dekoráció is lett belőle.

Ha van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut, ünnepek közeledtével, sok jó ötlettel várok mindenkit.

Kreatív napokat kívánok mindenkinek!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s