Pozsgások nyárra

Az utóbbi időben, ezek az akár, icipici növények, óriási népszerűségre tettek szert, se szeri se száma, a cuki kaspóknak, képeknek, ott vannak a nyárral kapcsolatos palettán. Én a magam verzióját, még télen kezdtem el, a tűnemezelés, azóta a szívem csücske, ugyan nekem ez egy téli hobbi, biztos a gyapjú és annak melege  miatt, valahogy nyáron nem vesz rá a lélek, ilyenkor inkább filc és textil párti vagyok. De amilyen gyorsan elszaladnak a napok, itt lesz a tél megint.

DSC_0023

Mielőtt azt gondolnátok, hogy tűnemezelni végtelenül nehéz dolog, azt kell mondjam, ha nem egy bonyolult formával indultok neki, akkor nem az. Tű, nemez, akarat. Én nem tanultam senkitől, videók és inspiráló oldalak segítettek benne. A hóvirág volt az első kis kezdetleges próbálkozásom. A kreatív hobbi üzletekben, ma már ráadásul minden hozzávaló beszerezhető. Azért lássuk milyen más formát és anyagot ölthetnek még, ezek a kis zöld növények.

DSC_0038

Nagyon szeretem a Garden Answer oldalt, rendszeresen készít minikerteket, pozsgás és egyéb csokrokat, videói mindig lényegretörőek, élmény nézni. Ez a kis fakeretbe foglalt pozsi darab, a linkre kattintva videóval megtekinthető.  A mini verziója ezeknek a növényeknek pedig, nagyon édes.

Ez már egy igazi hangolódó az őszre, addig is lehet gyűjtögetni a lehulló tobozokat, mert ezek a pozsgások bizony abból készültek, a színvilága nekem nagyon tetszik, harmonizál a nyárral. Képkeretbe, áthangolt tükörbe vagy csak egy tálban az asztalra, is megfelelő hangulatot áraszt.

Papírból.

Tészta, festék, egyenlő színkavalkád, pár gyűszű és ki mondaná meg, hogy mi volt előtte? Gyerekekkel a nyárra, jó kis unaloműző lehet.

Filc és textil verziók.

Horgolnivaló.

Szebbnél szebbek.

Anchor

Egy kis újrahasznosítás.

Pinterest
Pinterest

Ha tetszett a bejegyzés és van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut, ünnepek közeledtével, sok jó ötlettel várok mindenkit. Az Instagram oldalam itt követhetitek.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s