Májusi ágak, bogak, koszorúk

Mit készíthetünk ágakból, vesszőkből mondjuk egy erdei séta után, és megunt koszorúkból egy fergeteges csavarral? Nézzétek csak!

DSC_0364(1)

Az elmúlt hétvégén jó sorsom, Kőszegre sodort, ott is egész pontosan, a vártól pár lépésre található Virágudvar, Ökokert és Műhelygalériába. A bejárat már árulkodó volt, és ahogy beljebb és beljebb haladtunk, egy igazi mesevilágba botlottunk. Szívemhez nagyon közel álló kert, igazi veteményessel, a rég elfeledett nagymamánál töltött nyarak hangulatát idézte meg, és olyan jellegzetes tárgyai köszöntek vissza, mint a lopótök. Egyedi remekművek, koszorú a koszorúban, ágakból, termésekből, egy kis csavarral vagy éppen megbolondítva, kicsavarva, át és megtekerve. A napi mókuskerékben így veszik el a kreativitásunk. De nem itt. Ősszel még mutatok belőlük, mert van bőven. A Parasztkertben pedig minden megtalálható, amit csak el tudtok képzelni, virágok, fűszernövények, gyógynövények, palánták. A házigazda nagyon kedvesen invitált minket, sajnos ez alkalommal üres kézzel távoztunk, legközelebb bepótoljuk. Kőszeg önmagában is egy ékszerdoboz és megér egy kirándulást, így viszont még kellemesebb emlékként maradt meg.

Most pedig vissza az ágakhoz. Én az elmúlt évek során, még sosem találkoztam ilyen modellel, bár a Pinteresten található belőlük bőven, de egyik sem ér  Kate’s Creative Space tündérjének a közelébe. Egy próbababát díszített fel Tavasz Hölgynek, minden természetes rajta. A természetből összeszedett dolgok, kiegészítve a saját hihetetlen kreativitásával és jó ízlésével! Csodálatos!

Bark-corset-with-garden-bird-682x1024
Kate Creative Space

Ezek után, lássuk a kicsit “egyszerűbb” és hely kímélő ötleteket:

a4600fcd2cc629ff7678e7ecf089b02f
Pinterest

Egy kopott, elnyűtt, régi létra új élete:

deko-ideen-fruhling-arrangements-tafel-haustur-leiter-zweige-vogel
Pinterest

Ezt a keretes megoldást, drótfonattal pedig akkor találtam, amikor a filcvirágokat készítettem, hát nem magával ragadó ez is?!

IMG_1227
Oh you are lovely

Az utolsó képpel pedig, csak az ágakból készíthető formák sokszínűségét szeretném érzékeltetni. Fonjatok valami szépet ebben a hónapban is!

4b8b5cbcd15e0571daacf7e191dd425b

Ha van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut és sok jó ötlettel várok mindenkit.

Kreatív napokat kívánok mindenkinek!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s