Decemberi naptárak és háttérképek 2017

Elérkezett az tél első hónapja, itt a december, az év legszebb ünnepe közeleg, annyi szín, illat, emlék, köthető a karácsonyhoz, hogy látszólag nincs nehéz dolguk az illusztrátoroknak, mit is alkossanak a közelgő ünnepre. A színpaletta végtelen, kinek éppen mi esik jól.

livKépkivágás

A decemberi naptárak, telis-tele vannak a tél ajándékaival, az erdő lakóival, a karácsonyfa díszeivel és az elmaradhatatlan rókával, fagyönggyel. Ebben a hónapban elindul a digitális naptáram, mely minden napra tartogat egy meglepetést, meggyullad az első gyertya is az adventi koszorún, lesz még egy karácsonyi idézet és egy csináld magad poszt gyerekekkel, illetve jönnek a 2018-as éves naptárak is a két ünnep között.

Mindezek mellett készülök a karácsonyra, a viszontlátásra, a gyermekkori karácsonyok ízére, illatára.  Ha szeretnétek egy kis vidámságot csempészni a mindennapokba, itt találjátok az e havi szépségeket:

1. Mel Armstrong 2. Red Stamp 3. Zü Le Blog  4. Oh So Lovely Blog 5. Jonathan Woodward Studio  6. Wazz Publishing 7. The Printable Project 8. Path Love 9. Love Mae 10. Lovilee 11. Candidly Keri 12. Eva Shorey 13. Short Stop Design 14. Apartment 406 15. Flipsnack 16. Simple Beyond 17. Sarah Hearts 18. Mollie Makes

A két ünnep között pedig érkeznek a 2018-as naptárak!

Ha van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut és sok jó ötlettel várok mindenkit.

Kreatív napokat kívánok mindenkinek!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s