Őszi asztal 2016

Az ősz a leghálásabb évszak dekorációs szempontból. Semmi mást nem kell tennünk, mint behozni a természetet a lakásba. A lehetőségek száma végtelen. Legyen szó, az éppen aktuális idénygyümölcsről. Egyszerűen az asztalra téve, egy szál gyertya mellett, egy tál füge, körte, alma, birsalma, jobb kedvre deríti az embert, egy-egy szürke reggelen.

img-20160919-wa0000

Egy kellemes őszi séta közben, belegyűjthetünk faleveleket, tobozokat, makkot, gesztenyét, elszáradt terméseket, bogyókat, csipkét, mogyorót és még dísztökre is szert tehetünk.

A fentitek ismeretében, nem készültem volna igazán, egy őszi poszttal, de az élet mindig szolgáltat inspirációt, most kettőt is.

A legelsőt, egy nagyon kedves, tündéri és imádni való, volt általános iskolai osztálytársnak köszönhetem, jelenleg anyuka, de a kép elárulja, hogy tanulta a virágkötést.  Az ízlést viszont nem lehet tanítani, az jön. Imádtam már tőle korábban is, az adventi koszorúit, remélem idén is meglep, majd valamivel. Addig is fogadjátok tőle ezt, imádom benne, ahogy a zöld keveredik a barna, sárga árnyalataival, ahogy elrendezte, ahogy fotózta, és ahogy ott van benne az édes otthon, és az ő szép lelke is. Köszönöm, még egyszer!

14317324_1161047050642938_6520610716267678988_n

A második is, egy szép lelkű emberhez köthető. Ő, a már csak “volt” szomszédunk, Nina. Aki rengeteget tett azért, hogy az elmúlt 1,5 évben otthon érezzük magunkat Ausztriában, aki sütött, főzött ránk. Ünnepeket tartottunk együtt, elfogadtak, befogadtak, kulcsot adtak nem csak a családjukhoz, hanem rengetegszer az otthonukhoz is. Ha el tudtok képzelni ideális szomszédot, és mindig vidám nőt, hát ő az. Számtalanszor láttam, a szebbnél szebb dekorációit, idénynek megfelelően. Ez most az utolsó, amit a terasz asztalára készített. Mit mondhatnék, én elolvadtam tőle. Ugye szép?!

img-20160919-wa0000

A képek a személyes forráson kívül, innen érkeztek: Pinterest

Ha van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut és sok jó ötlettel várok mindenkit.

Kreatív napokat kívánok mindenkinek!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s